Zorgeloze nachten met de Aerosleep matrassen

Toen mijn partner en ik de spullen voor ons zoontje gingen aanschaffen, waren we het in ieder geval beiden eens over het feit dat er een goed en veilig matras diende te komen.

Dus lieten wij ons adviseren bij diversen grote babyzaken. Er waren diversen mogelijkheden maar onze voorkeur ging toch uit naar de Aerosleep Evolution pack. Een goed en stevig matras in combinatie met matrasbeschermer met 3D-honingraatstructuur. Het verhaal achter deze matrasbeschermer gaf voor ons de doorslag in de aanschaf van dit matras.

De matrasbeschermer is namelijk luchtdoorlatend.

Stel je voor dat je kindje op het gezichtje terecht zou komen in het bedje, dan kan het gewoon doorademen. Wel van belang is dat je de bijbehorende hoeslakens erbij koopt. Als je er een normaal hoeslakentje op zou doen, dan verminderd de werking van de luchtdoorlatendheid.

Het idee van deze matrasbeschermer gaf mij een gerust gevoel. En tot op heden bevalt dit matras nog steeds perfect. Mijn dochter slaapt op de 120×60 variant en mijn zoontje op de 140×70 variant.

De matrasbeschermers zijn simpel uit te wassen met de honingraatstructuur naar buiten. Ik doe ze niet in de droger. Dit is ook niet nodig, want ze drogen erg snel.

Volgens de kraamzorg moest mijn Aerosleep matrasbeschermer eruit zolang ik gebruik maakte van een hete kruik. Dit zou gevaarlijk zijn, mocht de kruik gaan lekken. Door de 3D-honingraatstructuur zou het hete water zich snel verspreiden.

Maar volgens de site van Aerosleep wordt hun matrasbeschermer juist aangeraden als je een hete kruik gebruikt omdat volgens hen het water direct door de 3D-honingraatstructuur heen zakt waardoor je kindje niet in aanraking kan komen met het hete water.

Ik ben destijds op het advies van mijn kraamverzorgster ingegaan, alhoewel ik het advies op de site van Aerosleep ook zeer logisch vind.

Ik raad je aan om je goed te laten adviseren bij de aanschaf van een matras. Misschien helpt mijn verhaal je wel. Kijk anders ook eens op de site van Aerosleep voor een uitgebreide uitleg over hun producten. Veel succes met jullie keuze!

Veel liefs,

Tamara

bekijk het aanbod aerosleep bij wehkamp.nl
bekijk het aanbod aerosleep bij prenatal.nl
bekijk het aanbod aerosleep bij babypark.nl
bekijk het aanbod aerosleep bij babyentiener.nl

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.