Mijn ervaring met Bol.com

Allereerst voor iedereen een heel gelukkig en vooral gezond 2018 gewenst!
We gaan er weer een mooi jaar van maken. Ook op MamaTamTam.nl!

Er worden momenteel steeds meer partners aangesloten waardoor ik nog meer persoonlijke reviews kan schrijven over mijn ervaringen met diversen producten en diensten. En uiteraard jullie weer kan voorzien van nieuwe tips, aanbiedingen, acties, sale etc.

In deze blog wil ik mijn ervaring delen over een bestelling via Bol.com. Zeker geen onbekende voor velen!

Sinds ik moeder ben geworden vind ik online shoppen echt een uitkomst. Na de geboorte van mijn eerste kind ging ik nog regelmatig op pad om te winkelen met de kleine man samen, maar nu ik er 2 heb moet ik eerlijk bekennen dat ik niet meer zo vaak in de stad kom. Ik heb een duo wagen waardoor ik niet altijd even makkelijk mezelf tussen de kledingrekken kan manoeuvreren. En ik vrees ook dat mensen om mij heen het niet altijd waarderen als ik overal moet vragen of ik er even langs mag….
Daarnaast zijn het nu 2 peuters en ik denk dat ik niemand hoef uit te leggen dat je daar sowieso je handen aan vol hebt.

Veel decembercadeaus kocht ik online, cadeautjes voor de verjaardagen van de kids, spullen voor in huis, de boodschappen laat ik vaak bezorgen, kortom, ik hou van het gemak!

Zo ook in dit geval toen ik een bestelling plaatste via Bol.com.
Kort voor kerst werd 1 van onze kindjes ’s nachts ziek. Ze wilde niet meer alleen slapen dus dan maar tussen ons in. Ik ben daar persoonlijk geen fan van, mits het niet anders kan, maar vooruit…

De dag voor kerst bestelde we bij Bol.com een luchtbed. Ik wilde echt een nachtje slapen, dus dan manlief maar op een luchtbedje beneden in de woonkamer of het luchtbed naast het bedje van onze dochter. Het mooie was dat op de dag van bestellen het einde middag al klaar lag bij de dichtstbijzijnde Albert Heijn. Fantastisch, dat zou betekenen dat we voor diezelfde nacht al een oplossing hadden. We bestelde kort voor de middag en rond 15.30 uur lag het luchtbed inderdaad al klaar. Topservice!

Hou jij nou ook van dit soort gemak? Kijk eens via onderstaande banner wat je allemaal kunt bestellen?

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Waar shop jij graag online? Ik hoor graag jullie ervaringen!

Veel liefs,
Tamara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.