Een lekker dagje uit

Wat is er nou lekkerder met dit koude weer als heerlijk warm en behaaglijk in een subtropisch zwembad zitten! Dat vonden wij deze week een heel goed plan.

Regelmatig brengen wij een bezoek aan het zwembad met de kindjes. Wij zijn hier al zeer vroeg mee begonnen met beiden kinderen. Eigenlijk al direct na de eerste inentingen. Zodra het mocht, zeg maar. En inmiddels zijn beiden kindjes echte water-ratjes, heerlijk! Ze genieten echt van het spetteren in het kinderbadje en glijden wel 100 keer van het glijbaantje af. Ze rennen onder de watervallen door en spelen met emmertjes en schepjes.
En na het zwemmen zijn ze meestal super moe en slapen ze al op de terugweg. Ik kan daar echt van genieten!

Meestal gaan wij zwemmen in een zwembad van Centerparcs. Mede omdat deze echt goed zijn ingericht voor families met kleine kindjes. Ze houden rekening met grote kleedruimtes, zorgen voor de juiste voorzieningen in die ruimtes, zoals een aankleedkussen en een luieremmer. En de zwembaden zijn ook uitermate geschikt voor kleintjes! Vaak met diversen baby-badjes, zwemvestjes die je gratis kunt lenen en in het zwembad vind je ook de onmisbare benodigdheden, zoals een kinderstoel en box. Kortom, een absolute garantie voor uren speelpret voor de kids en voorzien van alle gemak voor de ouders.

Mocht je nou ook zin hebben in een dagje zwemmen bij Centerparcs, klik op onderstaande banner en boek een verblijf of een dagje Centerparcs en reserveer je zwembadkaartjes en parkeerticket vooraf. Vaak zijn er op Social Media acties om de kaartjes met korting te kunnen kopen.

Welke uitjes ondernemen jullie met dit koude weer?

Veel liefs,
Tamara

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.