Een goede nachtrust

Een goede nachtrust hangt wat mij betreft van een aantal factoren af.

Tegenwoordig hecht ik veel waarde aan mijn nachtrust. Zeker sinds de kindjes zijn geboren is mijn slaaptijd al een stuk korter als dat ik gewend was. Ik sliep voorheen meestal gemiddeld 9 uur per nacht. Inmiddels ben ik gewend aan gemiddeld 6 uurtjes slaap. Nu ze 1 en 2 jaar oud zijn gaat het steeds beter. Maar toch heb ik nog af en toe gebroken nachten als de kindjes aan het spoken zijn. Dat hoort er nou eenmaal bij.

Omdat ik goed slapen belangrijk vind, wil ik graag mijn ervaring delen met een bestelling die ik onlangs deed bij Dekbeddiscounter.nl.

Een goede nachtrust begint uiteraard in een goed bed. Ik zweer absoluut bij een boxspring, maar dat is natuurlijk erg persoonlijk. Tegenwoordig verkoopt de Dekbeddiscounter.nl ook boxspingbedden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Check de site maar eens, door hier te klikken.

Momenteel maakt de Dekbeddiscounter.nl veel reclame op tv en daar zag ik al diversen mooie overtreksetjes voorbij komen. Ik bestelde dus 2 mooie overtrek setjes en een nieuw hoeslaken voor ons bed. Ik kreeg keurig een bevestiging en een dag later was alles al binnen. Dat was snel!


Inmiddels heb ik 1 setje getest en deze bevalt echt super goed. Ik kies meestal voor 100% katoen of een mix van katoen en satijn, maar deze is van microvezel. Voelt heerlijk zacht aan en is lekker warm. Het hoeslaken zit ook prima, ondanks de dikte van onze matrassen inclusief topper. Hij past prima! Ik ben gewend dat hier meestal wel een prijskaartje aan hangt, maar deze prijs/kwaliteit is erg goed.

Ik ben erg tevreden over hun levering, aanbod en kwaliteit van de producten. Uitstekend geschikt dus voor mijn nachtrust, niet geheel onbelangrijk in mijn geval…
Ik ga binnenkort zeker meer bestellen.

Daarnaast mag ik, vanwege mijn goede ervaring met Dekbeddiscounter.nl een kortingsbon verloten t.w.v. €15,-
Vind jij een goede nachtrust nou ook zo belangrijk? Vertel mij in je reactie waarom dit voor jou ook van belang is en wie weet maak jij kans op deze mooie kortingsbon. Like MamaTamTam.nl op Facebook en doe mee!

Veel liefs,
Tamara


Dekbed-Discounter

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.