Een gezonde instelling

Het zit er weer op voor velen in het Zuiden, de Carnaval.

Zelf ben ik geen fanatieke Carnavalsvierder, maar veel mensen om mij heen wel. Ik zag dan ook afgelopen maandag een aantal bleke snoetjes achter hun bureaus zitten en door onze straat heen lopen.

Carnaval staat toch vaak in het teken van feesten, hossen, verkleden, maar ook slecht eten en (veel) alcohol drinken.
Op het menu staan vaak de welbekende worstenbroodjes, friet en andere vette lekkernijen. Heerlijk, maar na de Carnaval willen velen toch vaak weer even op de gezonde tour. Voor sommigen begint zelfs een periode van vasten.

Voor ons is op onze voeding letten heel erg belangrijk. Mijn partner en ik zijn hier veel mee bezig, omdat we beiden van lekker eten houden, maar ook op de lijn willen letten. Onze kinderen zijn helaas beiden moeilijke eters. Ze lusten vooral veel brood, maar zodra er ook maar sprake is van groente, trekken ze hun neusjes op….Lastig! Ik vermoed dat veel ouders dit zullen herkennen jammer genoeg. Hopelijk komt het vanzelf wel weer goed…..

Ben je van plan om serieuzer met je voeding bezig te gaan zijn? Of wil je echt afvallen. Dan is Weight Watchers misschien een goede tip. Klik op onderstaande banner voor meer informatie. Veel succes!

Veel liefs,
Tamara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.