De Mutsy Nexo

Mutsy Nexo Buggy

De Mutsy Nexo is een goed uitziende, maar vooral praktische en compacte buggy met de voordelen van een ‘bijna’ kinderwagen.

Toen wij voor onze oudste een buggy aan gingen schaffen was ons uitgangspunt vooral compactheid.

Wij gaan regelmatig een paar dagen naar Centerparcs en merkte dat onze auto toch wel erg snel vol zat met onze kinderwagen.

Na wat speurwerk in de locale babyzaken en het internet kwamen wij uit bij de Mutsy Nexo. De veelvoorkomende buggy’s in het paraplumodel paste helaas niet in de breedte in onze auto. Deze Mutsy Nexo buggy kun je tot een klein pakket vouwen, weegt weinig (8,7 kg), heeft een grote boodschappenmand onder de wagen en met los verkrijgbare adapters kun je er zelfs je autostoeltje op klikken.

De Mutsy Nexo loopt erg soepel en het zitje is comfortabel voor je kindje. De buggy kan ook helemaal in ligstand en de voetensteun kun je ook aanpassen. Tevens is het mogelijk de duwstang in hoogte te verstellen. Ideaal als je wat langer bent. Hij is verkrijgbaar in 4 kleuren; Blue Melange, Grey Melange, Mist Melange en Ash Melange.

Een ander voordeel vinden wij de uitklapbare zonnekap, die wij gewend zijn van onze Bugaboo. Ideaal, want je hoeft dan geen extra accessoires meer aan te schaffen, zoals een losse parasol.

Wij waren er snel over uit; dit werd onze buggy!

De eerste ervaring met de wagen was geweldig. We namen het wagentje mee naar Centerparcs. Ons zoontje zat en zit er nog steeds graag in. Wij halen de wielen eraf als we naar het zwembad gaan en dan past het wagentje met de losse wielen in een big shopper die je zo in een kluisje schuift. Geen zorgen meer over diefstal van je buggy.

Toevallig zojuist nog een Mutsy Nexo erbij gekocht! Hij bevalt zo goed, dat we ervoor kiezen straks met 2 buggy’s te rijden als we met z’n viertjes weggaan i.p.v. de grote Bugaboo Donkey. Daarnaast vinden wij het idee van het meerijdplankje niet echt handig als de oudste straks steeds meer en langer wil lopen. Voor nu gaan beiden Mutsy Nexo’s naar opa en oma zodat we niet telkens de Bugaboo in en uit de auto moeten tillen. Die blijft gewoon lekker thuis staan of in de auto. En….het volgende bezoekje Centerparcs staat ook alweer gepland, met een hopelijk iets minder volgepakte auto!

Ben je dus op zoek naar een zeer compacte, maar toch uiterst comfortabele buggy, dan vinden wij deze Mutsy Nexo echt een aanrader!

Welke ervaring heb jij met een buggy?

Veel liefs,

Tamara

Bekijk het aanbod mutsy nexo

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.