De Maxi Cosi AxissFix Air

Autostoeltjes worden door diversen ontwikkelingen steeds veiliger gemaakt. Waarschijnlijk stond jijzelf nog los in de reiswieg op de achterbank, inmiddels weten we beter en zitten onze kindjes veilig in goede autostoeltjes ingesnoerd op de achterbank. Vaak zelfs al tegen de rijrichting in.

Zelf hebben wij, toen ze uit de Maxi Cosi Pebble waren gegroeid, 2 stoeltjes aangeschaft. De Maxi Cosi 2Way Pearl en de AxissFix.

In dit blog wil ik jullie kennis laten maken met de nieuwste telg in Maxi Cosi land: de Maxi Cosi AxissFix Air. De eerste autostoel ter wereld met geïntegreerde airbags.

Wij vinden het al geweldig dat de normale AxissFix kan draaien waardoor het in- en uit de auto tillen van je kindje makkelijker gaat. Deze stoel beidt nog eens extra onzichtbare bescherming. Zodra het nodig is (wat we uiteraard nooit hopen…) bieden de ge├»ntegreerde airbags onovertroffen veiligheid.

De AxissFix airbag technologie is DE veiligste oplossing in voorwaartsgerichte Maxi-Cosi autostoelen. De stoel is in 360 graden te roteren voor optimaal gebruiksgemak. Hij is geschikt voor achterwaarts reizen tot een grootte van 87 cm (ongeveer 2 jaar) en voorwaarts vervoer tot 105 cm (ongeveer 4 jaar).

Kortom, een echte winnaar op veiligheidsgebied, deze AxissFix Air. Goed voor de gemoedsrust!

Twijfel je nog? Klik dan eens op onderstaande button voor meer info.

Of heb je al een autostoel? En wat is jou ervaring ermee?

Veel liefs,
Tamara

 

Klik hier voor de maxi cosi axissfix air

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.