Contact

Heb je een vraag, tip of een suggestie? Misschien wordt jouw vraag al beantwoord op onderstaande pagina. Staat jouw vraag hier niet bij, vul dan onderstaand contactformulier in. Of stuur je mail naar info@mamatamtam.nl. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op.

Stuur Mamatamtam.nl een bericht
Veel gestelde vragen

Kan ik ook een artikel plaatsen op MamaTamTam?

MamaTamTam is altijd op zoek naar leuke verhalen, handige tips en ervaringen van andere moeders (papa’s natuurlijk ook). Wil jij meer informatie over het zelf schrijven van blogs op MamaTamTam.nl vul dan het berichten formulier in of stuur een mail naar info@mamatamtam.nl.

Op welke kwaliteitseisen worden winkel- en productreviews gecontroleerd?

Bij de beoordeling van alle reviews gelden de volgende kwaliteitseisen:
– Berichten moeten voldoende gemotiveerd zijn.
– De inhoud en afzender van de review moeten betrouwbaar zijn.
– Het bericht moet volledig zijn.
– Er staan geen persoonlijke (e-mail)adressen en/of telefoonnummers in.
– Geen beledigende en/of aanstootgevende taal in het bericht.
– MamaTamTam.nl behoudt zich het recht voor gebruikersnamen te weigeren/aan te passen indien deze naar het oordeel van MamaTamTam.nl inbreuk maken op de rechten van anderen en/of anderszins onrechtmatig of ongewenst zijn

Wanneer wordt mijn winkel- of productreview geplaatst?

Wanneer je een review schrijft wordt je review direct gecontroleerd of deze aan de eisen van MamaTamTam.nl voldoen. Vervolgens zal de review op MamaTamTam.nl geplaatst bij de desbetreffende webwinkel of het desbetreffende product.

Je beoordeling telt pas mee in het gemiddelde beoordeling wanneer je review is gecontroleerd aan de hand van de beoordelingselementen.