Carnavallen of toch erop uit?

Carnavallen of toch erop uit was voor ons eigenlijk nooit een vraag. Spullen pakken en wegwezen! Wij hebben zelf niets met carnaval. Wel gedaan vroeger, maar toch niet zo ons ding.

Nu we kindjes hebben ontkomen we er straks misschien niet meer aan. Er wordt op school natuurlijk van alles aan gedaan hier in het Zuiden, dus als ze het echt leuk vinden, zal er toch meer Carnaval worden gevierd.

Voordat we kindjes kregen zorgde we eigenlijk altijd dat we een vakantie hadden geboekt rond de Carnavalsdagen. Liefst naar de zon!
Tegenwoordig worden deze vakanties iets anders ingestoken. Als de kindjes het fijn hebben, hebben wij het automatisch ook naar ons zin. Wij kiezen dus vooral voor vakanties die uitermate geschikt zijn voor kinderen, zoals Centerparcs. We hebben al diversen parken bezocht en het bevalt ons eigenlijk altijd erg goed. Zowel in Nederland als in het buitenland is er op de parken altijd genoeg te doen. Je kunt je vermaken in het subtropisch zwembad, er is nagenoeg altijd een kinderboerderij, speeltuinen, entertainment, etc.

Ik vind het vooral top dat dit soort parken meedenken met ouders die (jonge) kinderen hebben. In de huisjes zijn alle benodigde spullen aanwezig zoals een kinderbedje en kinderstoel. In het zwembad wordt nagedacht over een grote familiekleedkamer, zodat je niet al zwetend in een hok van 1 bij 1 jezelf, je baby en je peuter moet omkleden. In de supermarkt op het park is altijd babyvoeding verkrijgbaar, er is leuk entertainment voor de kinderen en je kunt er uren wandelen. Kortom, wij zijn groot fan!

Ben jij nou ook zo’n fan van Centerparcs? Of ben je nog op zoek naar een geschikte (voorjaars)vakantie? Twijfel niet langer! Klik op onderstaande banner voor meer info. Vandaag is het ook nog eens Waanzinnige Woensdag bij Centerparcs. Je kunt boeken met aantrekkelijke kortingen.

En wat doe jij liever? Carnavallen of toch ook op vakantie?

Veel liefs,
Tamara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.