Buiten spelen!

Het mooie weer komt eraan komend weekend! Echt heerlijk, kijk er nu al naar uit!

Lekker weer buiten spelen met de kinderen. Afgelopen week schreef ik namelijk al een blogje over uitdagend speelgoed. Bij ons leek het namelijk de afgelopen tijd alsof ze zich overal maar 10 minuten mee konden vermaken en dan was de lol er al weer af.

Nu we straks weer lekker naar buiten kunnen, zijn we aan het kijken naar geschikt speelgoed voor in de tuin. Het ligt nu in de tuin overal bezaaid met voetballen, plastic ballen etc. Maar nu willen we echt iets voor ze om zich langer mee te vermaken. Vorig jaar hadden we al een water/zand tafel. Groot succes, maar wat mij betreft voornamelijk voor de warme dagen met water, geen zand. Dat werd echt een enorme bende en het zand lag zelfs in de woonkamer.

Ook geen zandbak voor ons dus, gezien de bende die ze daarmee maken. Het wordt dus een speelhuisje. Inmiddels veel ideetjes opgedaan via Pinterest. Ideaal als je geen inspiratie hebt.
Zowel onze zoon als dochter klauteren wat af. Ze klimmen werkelijk overal op. Er komt dus een trapje aan het speelhuisje dat op een verhoogde vlonder komt te staan en een glijbaan eraan vast. Omdat we niet zo’n grote tuin hebben werd het erg moeilijk voor ons om een geschikt speelhuisje te vinden wat niet onze complete tuin in beslag zou nemen. We hebben besloten deze dus zelf te gaan maken. Aankomend weekend is dus een mooi moment om hiermee te starten.

Mocht je nou iets minder handig zijn of gewoon geen zin of tijd hebben om het zelf te maken, dan is er ook een enorm aanbod op internet. Wij vonden de huisjes van EXIT erg gaaf! Klik hier voor het complete aanbod. Of klik op onderstaande afbeelding.

Waarmee vermaken jou kids zich buiten?

Veel liefs,
Tamara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.