De Bugaboo Donkey Weekender

De Bugaboo Donkey Weekender

Een mooie stijlvolle, zeer praktische mono/duo/twin kinderwagen.

Deze convertible kinderwagen heeft een nieuwe hippe look en een afneembare, stijlvolle zijtas, die tot 10 kg bagage kan dragen en onafhankelijk van de kinderwagen kan worden gebruikt. Dat is echt een enorm pluspunt aan deze wagen.

Zelf hebben wij de Bugaboo Donkey gekocht toen ik erachter kwam dat ik weer zwanger was toen mijn zoontje net 4 maanden oud was. Voor ons zou een duowagen echt een must zijn. Wij hebben onze Bugaboo Buffalo gelukkig nog kunnen verkopen via marktplaats. De Buffalo is een fantastisch wagen, dus het ging me wel even aan het hart….

Om de Donkey hip aan te kleden kozen wij voor de Diesel uitvoering. De kappen en het dekje voor de reiswieg zijn dan van stoer denim. Heel gaaf!

Toen mijn zoontje nog in de buggy zat heb ik de bagagemand van de Donkey heel veel gebruikt. Nu zitten mijn kindjes heerlijk naast elkaar. Er is tevens een adapter beschikbaar voor deze wagen, zodat ook je autostoeltje erop kan.

Nu is er dus de nieuwe uitvoering van de Bugaboo Donkey: de Weekender.
In combinatie met de bagagemand onder de stoel heeft de Bugaboo Donkey Weekender een totale opbergcapaciteit van 20kg.
Comfortabel, functioneel en elegant, de Bugaboo Donkey Weekender wordt geleverd met een blauw-grijze stof aan de buitenkant, casual grijze jersey voering, cognackleurige en met de hand gestikte lederlook duw- en draagbeugel, en leren details op de zonnekap. Erg chic!
De Bugaboo Donkey Weekender kan ook worden omgezet van een mono naar een duo of twin kinderwagen met de mooie bijpassende duo en twin uitbreidingssets.
Wat ons persoonlijk betreft echt de meest ideale wagen als je een twin verwacht of 2 kindjes hebt met weinig leeftijdsverschil.

Wij hebben destijds diversen duowagens vergeleken, maar wat ons vooral stoorde is dat er bij de meeste van dit soort wagens de kindjes achter elkaar zitten of zelfs 1 kindje onder en je andere kindje erboven. Vooral heel vervelend als je op sommige momenten alleen je baby wil vervoeren. Bij sommige wagens ligt je kindje dan onder en zit er dus een leeg zitje boven. Niet echt ideaal wat ons betreft. Vandaar onze keuze voor de Donkey.

Kortom, een echte aanrader, deze Bugaboo Donkey Weekender. Praktisch maar ook nog eens heel trendy.

Veel liefs,
Tamara

BEKIJK DE BUGABOO DONKEY WEEKENDER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.