De 9 maanden beurs

Van 21 t/m 25 februari is het weer zover; de Negenmaandenbeurs in de RAI in Amsterdam!

Er is dit jaar ook weer ontzettend veel te beleven; shopping, leuke workshops, modeshows, deskundig advies over o.a. voeding en verzorging. Kortom, je hoeft je daar absoluut niet te vervelen als (soon to be) mama.

Er is een shopping plaza ingericht, je kunt babykamer inspiratie op doen in de 25 compleet ingerichte babykamers, in de Expert Lounge kun je vragen stellen aan deskundige op o.a. het gebied van voeding, slaap en veiligheid. Er is een mamafiets/bakfiets parcours, mocht je op zoek zijn naar een geschikte fiets. De Hip & Happening biedt dit jaar plek op de beurs voor startende ondernemers met leuke en handzame hebbedingetjes, leuk voor jezelf maar ook als bijzonder kraamcadeautje. Er zijn Mama Masterclasses; korte interactieve sessie waar je bijvoorbeeld kunt leren inbakeren, het knopen van een draagdoek, sessies over voeding etc. Er zijn modeshows met de laatste trend op het gebied van positiemode en accessoires. Er is zelfs een heuse Papaklas Lounge, hierin kan een ‘soon to be’ papa worden klaargestoomd voor het aankomende vaderschap.

Uiteraard is de Negenmaandenbeurs niet alleen leuk voor aankomende papa’s en mama’s, maar ook voor ouders met kleine kinderen is er voldoende te beleven. Zo is er een Peuterplein ingericht waar ouders van alles kunnen leren over de ontwikkeling van hun peuters. Er kan geshopt worden voor speelgoed, boekjes en kleding. Daarnaast is er een gedeelte ingericht voor ouders die kiezen voor een pure leefstijl; De Puur Baby Plaza. Hier vind jeĀ 20 ‘groene’ aanbieders en alles over ecologische en biologische producten.

Kortom, bestel snel je kaarten! Je kunt ze op de website van de Negenmaandenbeurs zelf bestellen, maar ook Kruidvat heeft een actie.

Tot slot wil ik graag nog een actuele interessante actie met jullie delen:
Tot 25% korting op traphekjes bij Bol.com. Klik hier om direct naar de juiste pagina te gaan.

Sale

Veel liefs,
Tamara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.